Tarieven en Vergoeding

De Kosten bedragen:
  • Pinnen_contantEerste consult€ 70,-  inclusief intake-gesprek, onderzoek, pols/tong diagnose, en behandeling, duur 80 minuten
  • Vervolgconsult: € 50,-  gesprek en behandeling 60 minuten

De tarieven voor acupunctuur zijn gewijzigd m.i.v. 1 januari 2013, omdat de overheid besloten heeft 21 % b.t.w. te heffen voor een acupunctuur behandeling. Voorheen werd geen b.t.w. geheven, net zoals bij andere para-medische beroepen.

Betaling: De kosten behoren na een sessie ter plekke gepind of contant betaald te worden, daarna krijgt de patiënt een nota voor declaratie bij zorgverzekeraar.

Acupuncturist Qian Wang is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. De kosten van acupunctuur behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed via een aanvullende polis. Zie Vergoedingoverzicht lijst. Voor een bezoek aan acupuncturist Qian Wang heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Acupunctuur behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen, die vergoed worden via aanvullende verzekeringen. De hoogte van de vergoeding varieert per verzekeraar en per polis. Het is aan te raden om vooraf de specificaties van uw polis goed te lezen of even contact op te nemen met uw verzekeraar. In dit geval is de volgende informatie belangrijk:

  • Lid van beroepsvereniging Zhong,
    lidnummer: 2016058
  • AGB therapeut code: 90/041864
  • AGB praktijk code: 90/01968

Afmeldingsregeling

Bent u verhinderd voor een afspraak bel dan minimaal 24 uur van te voren af. Het handigste is als u meteen een nieuwe afspraak plant. Als u te laat (binnen 24 uur) afzegt, of niet op een afspraak verschijnt, dan wordt helaas de afspraak bij u in rekening gebracht.

0
Connecting
Please wait...
Send a message
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?